Tarieven

Voor het bouwen van een website zijn erg veel verschillende mogelijkheden. Wel of geen Content Management Systeem, een ontwerp op maat of een standaard lay-out, open-source of een kant-en-klaar pakket, et cetera…
Daarom maak ik meestal een offerte op maat op basis van een gesprek over de wensen en het beschikbare budget. Ik denk graag mee en geef advies over wat je wel en wat je misschien helemaal niet nodig hebt. Zo’n adviesgesprek en een offerte zijn altijd gratis.

HeartCoded hanteert tarieven op basis van solidariteit. Dat wil zeggen dat organisaties met een wat ruimere beurs meer betalen dan organisaties die wat krapper zitten.

Standaard tarief is 45 euro per uur*.
Ruimere beurs tarief is 55 euro per uur*.
Non-profit organisaties met een klein budget kunnen in aanmerking komen voor het gereduceerd tarief van 35 euro per uur*.

Voor het bouwen van websites, tools en webapplicaties maak ik na een oriƫnterend gesprek meestal een offerte met een vaste prijs, eventueel met optionele onderdelen.
Voor webmaster-werk en onderhoud geef ik eerst een urenschatting en kun je per keer afrekenen of een aantal uren vooraf inkopen als je me vaker wilt inschakelen.

* Tarieven zijn exclusief B.T.W., wijzigingen voorbehouden.